Menyer Jul & Nyår
Kall jultallrik
2 sorters sill, gravad lax med hovmästarsås, ägg med majonnäs och dill, rökt korv med rödbetssallad, julskinka med skånsk senap och rödkål, grönkålssallad med apelsin och rostad mandel, potatis med schalottenlök, ost och chutney, mörkt bröd och smör.
Avhämtas för 165 kr/portion
(går att få mellan 24 november-23 december)
Varma tillbehör
Prinskorv, köttbullar, jansson och brunkål.
Avhämtas för 75 kr/portion
Jullandgång
På mörkt bröd: brantevikssill på potatis, gravad lax med hovmästarsås på ägg, rökt korv på grönkålssallad och cornichons, leverpastej med svamp och friterad lök, köttbullar med rödbetssallad, julskinka med skånsk senap och rödkål, ost och chutney.
Avhämtas för 165 kr/portion
(går att få mellan 24 november-23 december)
Något sött
Ris á la malta.
Avhämtas för 45 kr/portion
Julbordscatering
3 sorters sill, gravad lax med hovmästarsås, ägg med majonnäs och dill, julskinka med skånsk senap, rökt korv och rödbetssallad, potatis med schallotenlök, dressad grönkålssallad med apelsin och rostad mandel, köttbullar, sirapsbakade revben, prinskorv, rödkål och brunkål, janssons frestelse och mörkt bröd.
Avhämtas för 395 kr/portion
(minimum 8 portioner)
Nyårscatering
Förrätt
Råraka med stenbitsrom, citron, rödlök, cispad creme fraiche och dill
Varmrätt
Oxfilé med tryffelsmör, sotad purjolök,
potatiskaka med västerbottenost och portvinssky
alternativt
Bakad kolja med hummersmör, sotad purjolök,
potatiskaka med västerbottenost och vitvinssås
Dessert
Pavlova 2.0, persika och grapefrukt
3 rätter 455 kr/portion
2 rätter 395 kr/portion
Endast varmrätt 345 kr/portion
Beställ nyårscatering senast den 22/12.
Avhämtas lördag 30/12 mellan kl.14.00-16.00 på baksidan av Siriushuset. Värmeinstruktioner medföljer.
Beställ julmat senast fem dagar innan avhämtning
Carina Hane
Telefon: 0705-562 868
Anette Österberg
Telefon: 0709-392 302